Ремонти на жилища

Ремонти на жилища, шпакловка на стени и тавани, боя по стените и полагане на плочки

БУЛТЕРМОСТРОЙ извършва ремонтни дейности в жилища, което включва изброените по-долу строително-монтажни работи (СМР).

1. Замазка на подове;
2. Полагане на плочи от естествен камък и плочки в различни по вид помещения;
3. Полагане на гипсокартон по стени;
4. Полагане на гипсокартон по тавани;
5. Шпакловане по стени;
6. Шпакловане на тавани;
7. Боядисване по стени и тавани;
8. Окачени тавани в различни по вид помещения;
9. Електро услуги;
10. Други видове услуги и дейности.

 

Ще дадем допълнителна информация за описаните по-горе строителни дейности.

1. Замазка по подове.

2. Полагане на плочи от естествен камък и плочки в различни по вид помещения.

Подовите и стенни плочки са много красив и естетичен начин да усъвършенствате вида на кухнята или банята си. Крайният ефект е не само приятен за гледане, но и траен и устойчив като резултат във времето. Положените плочки са лесни за почистване и поддръжка. Ако обмисляте да инсталирате нови плочки в дома си, има няколко фактора, които трябва да вземете под внимание, за да сте сигурни, че подът и стените ви ще изглеждат добре, когато го правите.

Време за съхнене и други съображения при монтажа

Независимо дали ще си вършите работата сами или ще наемате професионалист за тази задача, необходимотото време за съхнене е от решаващо значение за успешния монтаж на подови и стенни плочи. След завършване на монтажа, новопоставеният под се нуждае от известно време, преди да можете да ходите по него. Необходимо е да изчакате минимум 12 часа, преди да използвате новата си баня или кухня.

Композицията на плочите е едно от нещата, за което всеки един собственик трябва да помисли. Поставянето на по-малки по размер плочи върху голям кухненски под не само ще отнеме време, но ще направи цялата стая да изглежда твърде неестествено за повечето хора. Обратно - използването на големи плочи в малки помещения, може да направи пространството да изглежда по-голямо от действителното. Много е важно внимателно да подберете не само цвета и размера на плочите, но и вида и на материала, от който те са направени. Плочите от естествен камък се държат изключително добре, но може да изискват повече грижи и внимание от средните и малките по размер керамични плочки.

За повече информация относно предлаганите услуги и дейности може да се свържете с нас за да можем да ви дадем допълнителна информация.

За други услуги, моля изпратете запитване или се свържете с нас на телефоните посочени в контактния лист.

Можете да разгледате извършени от нас ремонти на страницата ни с изпълнени обекти.