За нас

Бултермострой е създадена през 2006 година, с основен предмет на дейност доставка и монтаж на топлоизолационни системи и довършителни работи.
В повече от 14-годишната си история ние се развихме многократно и се превърнахме в съвременна и модерна строителна компания, доказахме възможностите си да се справяме качествено и експедитивно с всякакви предизвикателства в нашата сфера на работа, станахме предпочитан и надежден партньор на много строителни фирми и инвеститори в цялата страна.
Фирмата разполага с голямо количество най-съвременни и надеждни системи фасадно скеле, с цялата необходима техника и механизация за изпълнение на фасадни топлоизолации, хидроизолации и довършителни работи, със собствен транспорт и складова база.
Бултермострой е изградил работен екип от професионалисти – повече от 150 квалифицирани и опитни специалисти-монтажници, 12 експерти и технически ръководители с необходимото строително образование.
Имаме 14-годишен опит, мотивация и желание за работа, за да сме в полза на клиента. Работим само с утвърдени производители и доставчици на суровини и материали за строителството и не правим никакви компромиси с качеството.
Ние държим на качественото обслужване и на коректното изпълнение на поетите ангажименти към нашите клиенти и партньори.

Заповядайте и на новия сайт на фирмата за отдаване на скеле под наем - http://www.skelerent.com

 

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ СИГУРЕН ПАРТНЬОР В СТРОИТЕЛСТВОТО!

Бултермострой е член на Българската Асоциация за Изолации в Строителството (БАИС).

https://bais.bg/

Презентационна брошура