Услуги

Видове строителни услуги и дейности

1.Топлоизолация

При изпълнението на топлоизолационна система, която едновременно да изглежда перфектно и да има отлични топлоизолационни свойства, трябва да се вземат предвид някой основни фактори, които са от решаващо значение. Такива са строителните материали, от които е изградена сградата, дебелината на външните стени, местоположението и, климатичните особености на района, в който се намира и др..
Качествените материали и правилно поставената топлоизолационна система Ви осигурява намаляване на разходите за електроенергия, надеждност и защита на конструкцията, ограничаване на влиянието на външните фактори, което гарантира постоянна стайна температура и ниво на влага независимо от сезона, повишаване на комфорта и цената на Вашето жилище.


2. Машинно полагане на замазки.

Подовите замазки са покритие, което има огромно приложение в строителството. Основното им предназначение е изравняване на различни видове подове, направата на необходимите наклони и посоки спрямо отводнителните системи и улесняване на полагането на финалното подово покритие. Използва се както в сгради с жилищно предназначение, като жилищни блокове, кооперации, къщи и други подобни, така и в такива с промишлено и търговско предназначение – складови помещения, търговски площи, паркинги и гаражи, заводски халета, административни сгради и т.н.


3. Мазилки.

Известно е, че мазилките са били в употреба в продължение на повече от 900 години. Най-ранните мазилки, които датират са варовите мазилки. С развитието на иновациите, водещите производители разработиха и пуснаха на пазара вароциментови мазилки с подобрен коефициент на топлопроводимост, в състава, на която влизат така наречените топлоизолационни фибри, което значително подобрява топлоизолационните свойства на вароциментовата мазилка. След извършването на различни изследвания, резултатите от които доведоха до развитието на технологиите, водещите компании включват допълнителни материали в състава на вароциментовата мазилка, които я правят по-устойчива срещу редица атмосферни и механични влияния.

Мазилката е етап от строително довършителните работи, с който много хора се опитват да се справят сами или с помощта на непрофесионалисти, без да разбират значението на този етап от довършителните дейности. Нашата фирма предлага бързо и качествено машинно полагане на вароциментова или гипсова мазилка, което спестява пари и време на нашите клиенти. При реализирането на всички наши проекти, ние използваме съвременна механизация и висококачествени строителни материали. Работим с добре обучени и мотивирани специалисти готови да отговорят на високите критерии, на които държим.

4. Топлоизолация на фасади и енергийна ефективност.

Повече за нашите оферти за топлоизолационни системи Рьофикс, Вебер, Церезит, Баумит и Ликата можете да разгледате тук. Още можете да научите повече за проекти Енергийна ефективност. Ако искате да разберете повече за санирането и програмите за енергийна ефективност разгледайте страницата с полезна информация.

5. Саниране на сгради.
6. Фасадни ремонти.
7. Реновиране на фасади.

БУЛТЕРМОСТРОЙ е специализирана и в реновирането и реставрирането на фасади на стари жилищни кооперации и сгради – паметници на културата.

8. Покривни ремонти.

Ремонт или подмяна на вашия покрив?

Покривът е голяма инвестиция на парични средства. Ако обмисляте да го ремонтирате или замените, има много важни въпроси, които да зададете на себе си и на квалифициран изпълнител на покриви, за да решите кое е най-доброто за вашия дом. Трябва да вземете предвид възрастта на настоящия си покрив, състоянието на всички компоненти на покрива и дали планирате да продадете къщата си в близко бъдеще.

Преди да обмислите незначителен ремонт, бъдете сигурни, че вие или изпълнителят можете да изследвате цялата конструкция на покрива, за да определите други потенциални проблеми. Погледнете на тавана за проникване на вода или очевидни пропуски при изпълнението му. Внимавайте за признаци на повреда на покрива, като счупени керемиди и повредена конструкция. Цената на нов покрив си струва влагането на парични средства, стига да имате финансова възможност за реализиране на това начинание.

Цените за ремонт на покриви можете да проверите като натиснете тук.

За ремонта на Вашият покрив ние ще изберем най-доброто за Вас, а именно използването на система BRAMAC.

Нашите цени за нова система BRAMAC можете да разгледате тук.

9. Хидроизолация на покриви.

Хидроизолирането е прцес, свързан с предпазване и запазване целостта на покрива. Обикновено се изпълнява върху плоски покриви.

Информациятя, предоставена по-долу цели по-добра осведоменост на крайния клиент и потребител.

Покрив, който е приблизително плосък, се нарича плосък покрив. Плоските покриви не са всъщност плоски - те трябва трябва да имат наклони за източване на водата. Плоските покриви са древен вид, използвани най-вече в сухи климати и позволяващи покривното пространство да се използва като жилищно пространство или жив покрив.

Предимства на плоския покрив.

Покривът може да се използва като тераса за игра или за спане или за други домашни цели. Строителството и поддръжката на плоския покрив е много проста. Тя осигурява по-добър архитектурен облик на сградата. Плоския покрив притежава добри изолационни свойства и по-лесно може да се направи пожароустойчив. Това избягва необходимостта от окачен таван. Строителните работи на горния етаж са лесно достъпни в случай на ремонтни дейности, докато в случай на скатен покрив, целият покрив трябва да бъде демонтиран преди строителството. Скатния покрив се нуждаят от много повече площ от покривен материал, отколкото плоския покрив.

За хидроизолирането на плоски покриви БУЛТЕРМОСТРОЙ използва различни технологични системни решения от сертифицирани продукти, одобрени от българското законодателство.

10. Ремонти на жилища  - Шпакловка на стени и тавани, боядисване с боя по стени, полагане на плочки, полагане на мазилки, замазка на подове, гипсокартон по стени и тавани, окачени тавани и други.

Цените за различните видове довършителни работи може да проверите от тук.

11. Реставрация на фасади.
12. Отопление на сгради.
13. Груб строеж на сгради.
14. Довършителни работи.
15. Електро услуги.
16. Тенекеджийски работи.
17. Декоративни корнизи по фасади.
18. Реклама на фасади.
19. Топлоизолация на покриви.

 

За нашата отлично свършена работа говорят рефенциите, които получва от клиентите ни. Можете да разгледате нашите референции.

За всички други услуги можете да ни се обадите или да ни изпратите запитване от контактна ни форма.