Бултермострой ЕООД стартира ремонтни работи на сградата на ПГСС „Васил Левски“ в град Първомай.

24/01/2018

На 24.01.2018 г. Бултермострой ЕООД започна работи като основен изпълнител на СМР по ремонта на професионалната гимназия, който е част от проект „Възлагане на дейности по инженеринг, проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор, при изпълнение на проект: „Подобряване качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС „Васил Левски“, град Първомай.

В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основен ремонт на вътрешността на сградата, мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма, монтиране на интегрирана топлоизолационна система по фасадите на сградата), подмяна на електрическата инсталация, реновиране на дворното осветление, изграждане на пожарооповестителна инсталация, подмяна на осветителните тела с цел нормирана осветеност във всички помещения.
Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020г." , съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Главен изпълнител на проекта е обединение „Профгруп ПГСС 2017”, с водещ партньор "ДЖИ ПИ ГРУП" АД.