Създайте вашата креативна фасада

16/04/2020

Креативни фасади – топлоизолация Caparol с уникална визия

Публикувано от Дау Бента България на 16.04.2020

 

Санирането на жилището с качествена топлоизолация е важен фактор намаляване на разходите за отопление и за създаването на здравословен микроклимат у дома.

Изолацията и защитата на външната част на сградата не означава, че трябва да се откажем от естетиката.

Декоративните техники предлагат огромно разнообразие от ефекти, които се изграждат както върху нова топлоизолационна система, така и при реновация на стара.

Декоративните фасадни мазилки Caparol гарантират:

– устойчивост на UV лъчи;

– устойчивост на механични удари;

– устойчивост на атмосферни влияния;

– самопочистване.

Caparol предлага разнообразие от структури и визии - естествен камък, дърво, открит бетон и кожа от крокодил ако пожелаете. Всичко зависи от вашето въображение.

Бетон Ефект

При проектирането на новите сгради бетонният вид е много търсен. Креативната техника „Autentico“ ви дава възможност да създадете визия на бетон, която е трудно да се преодолее по отношение на естествеността. Крайната визия (структура и оцветяване). Необходимите продукти са ArmaReno 700 и Histolith AntikLasur.

Травертин

Повърхностите от естествен камък са все по-предпочитани за прилагане в екстериора и интериора. Повърхността е напълно идентична с каменна стена от травертин. Необходимите продукти са ArmaReno 700 и Histolith AntikLasur. Можете да се очертаете всяка друга каменна структура, размер и цвят и да я коригирате според вашите собствени идеи. Вариантите за дизайн са почти неограничени.

Дърво

Декоративният ефект на дърво ви дава възможност да създавате различни структури на дърво и да тонирате в различни нюанси. Поддръжката на подобна декоративна структура е много по-лесна от поддръжката на естествено дърво, особено монтирана на фасадата. Декоративен ефект, който създава естествена визия и усещане за уют. За постигане на тази визия е необходим предварително подготвен шаблон.

Фигуративна

Този декоративен ефект е перфектната алтернатива на конвенционалната драскана или влачена мазилка. С тази техника имате възможност да създавате креативни структури с помощта на съответните инструменти. Вариациите в цвета и структурата на мазилката зависи от предпочитанията ви.

Черна фасада с блясък

Тъмните и наситени фасади са топ тенденция за 2020 година. Устойчивостта на черния или тъмно сивия цвят на фасадата може да си гарантирате със силиконовите и карбонови мазилки и бои. За да направите фасадата бляскъва може да добавите Kreativeffekt Brilliant.

Декоративните ефекти могат да бъдат персонализирани с цветовете от специалния картел Fassade A1 – 500 специално селектирани цвята, гарантиращи висока UV устойчивост на цвета.

Всички декоративни техники и информация за продуктова гама на Caparol може да намерите на сайта им.

Мостри на декоративни техниките може да видите като посетите шоурума на Caparol, който се намира в кв. Манастирски ливади-изток, бл. 19.

Инвестирайте в качествени продукти!

Информацията е предоставена с любезното съдействие на "ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ" ЕООД.